Informatie

Spoed

Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met: info@tandmaatjes.nl
Voor spoed buiten openingstijden kunt u bellen met: 0900 – 1515

Tarieven

Wij hanteren de tarieven volgens de NZA. Tandmaatjes hanteert de landelijke tarieven welke bepaald zijn volgens het NZA. Op de site van allesoverhetgebit.nl staan de tarieven duidelijk vermeld. De tandheelkundige kosten tot 18 jaar worden vergoed uit de basisverzekering.

Huisregels

Wij verwachten dat uw kind met gepoetste tanden op de afspraak verschijnt.

Wij houden onze wachtkamer graag rustig en schoon. Daarom is rennen, schreeuwen, eten, drinken of telefoneren niet toegestaan.

Indien een afspraak binnen 24 uur van tevoren wordt afgebeld óf de afspraak wordt vergeten, dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Voor verwijzers

Indien u een kind naar ons wilt verwijzen kunt u dat via het inschrijfformulier doen. Graag krijgen wij informatie over de reden van verwijzing.
Wij zullen het kind eerst uitnodigen voor een intake. Na de intake krijgt u een verslag met onze bevindingen, het behandeltraject en de verwachting voor de toekomst.
We zullen kind en ouders begeleiden in het behouden van een goede mondgezondheid. Wanneer het kind de behandeling in de reguliere praktijk weer aan kan, zullen wij het kind terugverwijzen naar uw praktijk. U krijgt dan een afrondend verslag van ons.

Folders/extra informatie

 

Menu