Team

GabriĆ«lle Bongaarts – Tandarts

Ik ben Gabriƫlle Bongaarts. In 1998 ben ik afgestudeerd als tandarts. Daarna heb ik in verschillende praktijken gewerkt, onder andere bij de Jeugdtandverzorging. Daar heb ik 20 jaar voornamelijk met angstige kinderen gewerkt.

Mijn hart ligt echt bij de kindertandheelkunde. Het leukste aan dit werk vind ik het begeleiden van kinderen om van hun angst af te komen of om te voorkomen dat ze angst krijgen voor de tandarts. Kinderen zijn verrassend en spontaan, dat maakt dit werk zo leuk.

Manon Hemmer – Tandarts

Ik ben Manon Hemmer. In 2001 ben ik in Nijmegen afgestudeerd als tandarts. Na mijn afstuderen ben ik bij de Jeugdtandverzorging gaan werken en daarnaast ook in een reguliere praktijk. De afwisseling vind ik leuk.

Het werken met kinderen vind ik dankbaar en geeft veel voldoening. Je kunt echt het verschil maken en bijdragen aan een gezonde mond: een goede basis voor later!

Kirsten Sterken – Assistente

Ik ben Kirsten Sterken, tandarts- en preventieassistente. In1988 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik 17 jaar werkzaam geweest bij de Medische dienst, afdeling Tandheelkundige dienst op de VliegbasisTwente.

In 2005 heb ik de overstap gemaakt naar de kindertandheelkunde en ben ik gaan werken bij de Jeugdtandverzorging.
Met passie werk ik voor en met kinderen en haal hier veel voldoening uit.
Het is fijn die extra tijd, aandacht en zorg te kunnen bieden aan de kinderen die het nodig hebben, dat maakt het zo dankbaar.
Alle kinderen verdienen een goede mondzorg.

Nicole Moekotte – Assistente

Nicole is onze nieuwste aanwinst en verwelkomt u aan de telefoon of de balie.

Menu